Jeju Dream Tower 3Q GGR turun, mengesahkan penerbangan sewa
toto

Jeju Dream Tower 3Q GGR turun, mengesahkan penerbangan sewa

Pengendali pusat peranginan kasino Jeju Dream Tower (gambar), di pulau percutian Korea Selatan Jeju, melaporkan pada Jumaat hasil perjudian kasar Pengeluaran Sydney (GGR) suku ketiga sebanyak KRW12.6 bilion (AS$9.6 juta), turun 17.6 peratus daripada KRW15.3 bilion dicapai pada suku sebelumnya.

Lotte Tour Development Co Ltd bagaimanapun berkata, hasil daripada jadual pasaran besarnya bagi tempoh itu meningkat sebanyak 15.2 peratus suku ke suku, kepada hampir KRW9.1 bilion.

Jumlah lawatan ke tempat perjudian hartanah itu untuk tiga bulan hingga 30 September ialah 24,589, meningkat 24.8 peratus daripada tiga bulan Keluaran Sydney sebelumnya, kata firma itu dalam kenyataan akhbar.

Syarikat itu juga berkata hasil segmen VIP bagi tempoh itu turun sebanyak 52.1 peratus suku ke suku, kepada kira-kira KRW3.5 bilion. Jumlah cip bergolek VIP bagi tempoh Julai hingga September adalah hampir KRW73.7 bilion, turun 39.1 peratus daripada suku kedua tahun ini.

Lotte Tour Development berkata agregat jualan permainan suku ketiga untuk tempat itu ialah KRW10.5 bilion, selepas ditolak rebat dan komisen; penurunan sebanyak 13.9 peratus daripada suku sebelumnya.

Di seluruh kumpulan, Lotte Tour Development melaporkan kerugian operasi suku ketiga sebanyak KRW27.0 bilion, dan pendapatan negatif sebelum faedah, cukai, susut nilai dan pelunasan (EBITDA) sebanyak KRW5.6 bilion. Itu berbanding kerugian operasi hampir KRW28.8 bilion, dan EBITDA negatif sebanyak KRW8.6 bilion pada suku kedua.

Dalam keluaran hari Jumaat, Lotte Tour Development mengesahkan bahawa ia HK Hari Ini akan menguruskan beberapa sewa kapal terbang pergi dan balik untuk beberapa pelanggannya. Pada penghujung Oktober, syarikat itu memberitahu GGRAsia bahawa ia akan menganjurkan dua carter penerbangan pergi balik ke Jeju melalui lapangan terbang Tokyo Narita Jepun, untuk pemain VIP Jepun yang direkrut oleh junket dan agensi pelancongan. Perjalanan pertama dijangka berlangsung pada awal November, dengan yang kedua dirancang pada akhir Disember.

Pada hari Jumaat, firma itu berkata ia juga akan menganjurkan penyewaan udara pergi dan balik melalui lapangan terbang Hong Kong: lima pada November, dan dua pada Disember; dan tiga melalui lapangan terbang Kuala Lumpur di Malaysia: satu sebulan antara Januari dan Mac tahun depan.