Pelakon Christina Ricci dan penata rambut Mark Hampton dalam majlis perkahwinan mengejut, Berita Hiburan & Berita Teratas

Pelakon Christina Ricci dan penata rambut Mark Hampton dalam majlis perkahwinan mengejut, Berita Hiburan & Berita Teratas

LOS ANGELES – Hampir dua bulan setelah mengumumkan bahawa dia hamil, pelakon Christina Ricci telah mengikat hubungan dengan penata rambut selebriti Mark Hampton.

Dalam catatan Instagramnya pada hari Sabtu (9 Okt), mereka kelihatan berpakaian untuk perkahwinan kejutan itu, dengan kedua-duanya memakai kemeja sederhana.

Ricci, 41, menulis dalam kapsyennya: “Mr and Mrs”, sementara Hampton, 37, hanya berkata: “Baru saja menikah.”

Pasangan rendah, yang menjaga hubungan asmara mereka, mengharapkan anak pertama mereka bersama, yang telah diumumkan oleh Ricci pada bulan Ogos.

“Hidup terus bertambah baik,” tulisnya di Instagram pada waktu itu dan menyiarkan gambar sonogramnya. Ini akan menjadi anak keduanya.

Pelakon Addams Family mempunyai seorang anak lelaki berusia tujuh tahun, Freddie, dengan penerbit dan sinematografer Hollywood James Heerdegen. Dia telah mengajukan perceraian darinya pada bulan Julai 2020 setelah hampir tujuh tahun berkahwin.

Dia mendakwa bahawa dia secara fizikal telah mendera wanita itu dan mengajukan perintah penahanan terhadapnya, sementara dia mendakwa dia akan menjadi marah dalam keadaan memukul di depan anak mereka dan juga mengajukan perintah penahanan terhadapnya.


Posted : nomor yang akan keluar malam ini hongkong hari ini 2021